Friday, February 4, 2011

Penyakit 2

assalamualaikum cik blog...
huhuhuhuhu..kita datang lagi,dasyat la,rajin betul saya menulis kan
mesti cik blog terharu bangat dengan kerajinan saya
bukan apa cik blog..cuti2 nie jer saya rajin
kalau dah bergelumang dengan kerja2 kat sekolah tu..
ada saya kisah dah?
huhuuhuhu..saya kisah cikblog,kisah sangat2
cuma biasala bile nak mula keje tu,kadang2 otak ni berserabut jer
mana sempat nak layan perasaan tulis2 blog nie
waktu cuti macam nie jer,rasa otak & fikiran
berada dalam keadaan yang agak tenteram
yela..x dengar budak2 kat sekolah tu menjerit2 
huhuhuhu...hari ni dah hari jumaat pun
sekejap jer...pasni bergelumang dengan habuk kapur dan berjemur kat padang lak...
nanti cik blog jangan rindu kat saya tau..
saya sokmo ingat cik blog..cuma cik blog faham2 jerlah
kehidupan sekarang...menjadi babysitter yang berjaya....

windunyer kat budak sihat...baru berapa hari x jumpa..
dah rindu-rinduan...
nanti kalu budak sihat dapat pindah ngan mak dia..
lagi rindu...
takpe,hp anty dah boleh 3g...leh selalu phone keisha kalau awak dapat pindah t'ganu nanti....

dok surf2 internet terjumpa dua gambar yang cute bangat nie..
satu pic en penguin yang kepenatan setelah melarikan diri daripada kutub utara yang dah mula memcair..
dan satu lagi budak kecik yang kepenatan setelah membantu ibunya menyiapkan kertas kerja...hehehehe...pepandai jer bagi sebab musabab...tapi alasan/sebabnya boleh diterima kan...




4 comments:

azana said...

sekolah? fatim form bape?

rs nk tengok gambr keisha...hehehe

fatim M said...

sekolah la..dh keje nya mgajar...
ada gambar budak sihat tu...
tp kena baca kat post2 sblm nie la..

Seri said...

jadi babysitter sekali ke?

azana said...

oh..cikgu..sori2..muka cikgu muda da mcm anak murid..hehe